Coins de carreaux

PaveSpacer beskytter hjørnerne på dine terrassefliser

C'est ainsi que vous évitez les coins de carreaux cassés

Hjørnerne på belægningsfliser kan være modtagelige overfor slag, tab af tunge genstande og tung trafik. På denne side vil du se eksempler på fliser, som ikke har haft afstandsstykker til at beskytte sig samt fliser, der har. Belægningsfliser har tendens til at flytte sig med tiden. Det kan være på grund af vejret, der skifter i løbet af året, eller tung trafik, der får fliserne til at gnide op og ned af hinanden. Med tiden vil fliserne give efter for presset og begynde at knække. Det skaber mere arbejde og større udgifter, da de ødelagte fliser skal udskiftes med nye. Med afstandsstykker beskytter du flisehjørnerne, forlænger flisernes levetid og sikrer, at de har ensartet fugeafstand og et smukt helhedsudtryk.

Exemple de dalles de sol sans PaveSpacer

Knækkede flisehjørner forekommer under pres og forskydninger. Billederne her er fra en gågade, hvor hjørnerne er knækket på grund af presset fra tung trafik.

Exemple de dalles de sol avec PaveSpacer

Les images ici montrent des carreaux de sol nouvellement posés où des entretoises ont été utilisées entre les carreaux. Les PaveSpacers vous donnent une belle finition cohérente à votre projet tout en protégeant les carreaux.

Har du et projekt, hvor du kunne bruge PaveSpacer? Udregn hvor mange afstandsstykker, du skal bruge til dit projekt her.

Nos autres produits et solutions