Tile corners

PaveSpacer protects the corners of your patio tiles

How to avoid broken tile corners

Hjørnerne på belægningsfliser kan være modtagelige overfor slag, tab af tunge genstande og tung trafik. På denne side vil du se eksempler på fliser, som ikke har haft afstandsstykker til at beskytte sig samt fliser, der har. Belægningsfliser har tendens til at flytte sig med tiden. Det kan være på grund af vejret, der skifter i løbet af året, eller tung trafik, der får fliserne til at gnide op og ned af hinanden. Med tiden vil fliserne give efter for presset og begynde at knække. Det skaber mere arbejde og større udgifter, da de ødelagte fliser skal udskiftes med nye. Med afstandsstykker beskytter du flisehjørnerne, forlænger flisernes levetid og sikrer, at de har ensartet fugeafstand og et smukt helhedsudtryk.

Example of pavement without PaveSpacers

Knækkede flisehjørner forekommer under pres og forskydninger. Billederne her er fra en gågade, hvor hjørnerne er knækket på grund af presset fra tung trafik.

Example of pavement with PaveSpacer

The pictures here are from newly laid paving tiles where spacers have been used between the tiles. With PaveSpacers, you get a beautiful, uniform finish on your project while you protect the tiles.

Har du et projekt, hvor du kunne bruge PaveSpacer? Udregn hvor mange afstandsstykker, du skal bruge til dit projekt her.

Other products and solutions