Fliesen-Ecken

PaveSpacer beskytter hjørnerne på dine terrassefliser

So vermeiden Sie gebrochene Fliesenecken

Hjørnerne på belægningsfliser kan være modtagelige overfor slag, tab af tunge genstande og tung trafik. På denne side vil du se eksempler på fliser, som ikke har haft afstandsstykker til at beskytte sig samt fliser, der har. Belægningsfliser har tendens til at flytte sig med tiden. Det kan være på grund af vejret, der skifter i løbet af året, eller tung trafik, der får fliserne til at gnide op og ned af hinanden. Med tiden vil fliserne give efter for presset og begynde at knække. Det skaber mere arbejde og større udgifter, da de ødelagte fliser skal udskiftes med nye. Med afstandsstykker beskytter du flisehjørnerne, forlænger flisernes levetid og sikrer, at de har ensartet fugeafstand og et smukt helhedsudtryk.

Beispiel für Bodenfliesen ohne PaveSpacer

Knækkede flisehjørner forekommer under pres og forskydninger. Billederne her er fra en gågade, hvor hjørnerne er knækket på grund af presset fra tung trafik.

Beispiel für Bodenfliesen mit PaveSpacer

Die Bilder hier zeigen neu verlegte Bodenfliesen, bei denen Abstandshalter zwischen den Fliesen verwendet wurden. Mit PaveSpacers erhalten Sie ein schönes, einheitliches Ergebnis für Ihr Projekt und schützen gleichzeitig die Fliesen.

Har du et projekt, hvor du kunne bruge PaveSpacer? Udregn hvor mange afstandsstykker, du skal bruge til dit projekt her.

Andere Produkte und Lösungen